Over ons

Over ons

We leven in een mooie tijd waarin ontwikkelingen zich in een rap tempo opvolgen. Als organisatie moet je steeds opnieuw uitvinden hoe je relevant blijft voor je klant. Als onderdeel van YourMoneyTool ‘Smart3’ hebben wij bewezen dat je door te blijven innoveren na 20 jaar (opgericht begin 2000) nog relevant kunt zijn voor alles wat te maken heeft met arbeidsrelaties. In de afgelopen 20 jaar hebben wij met onze tools meer dan 60 miljoen (!) weten te besparen.

Nu met onze nieuwe tools voor de zzp’er gaan we dit proberen te overtreffen met een verbindingstool voor zzp’er, opdrachtgevers en opdrachtnemers.

Als zzp’er of freelancer wil je voldoende werk dat bij jou past. Als opdrachtgever wil je je bezighouden met jouw bedrijf. Elke keer die zoektocht en administratieve rompslomp, het is een noodzakelijk kwaad. Transportnett is de oplossing: geen gedoe, werkt sneller en beter en dat alles gebeurt volledig geautomatiseerd in jouw eigen portaal bij Transportnett. Op weg van Werk naar Werk. Plaats nu je advertentie en wordt gezien!

De zelfstandig functionerende Tool voor de basale administratie van zzp’ers, waarin de zzp’er uren kan factureren, inkomende facturen kan verwerken, de BTW administratie kan doen en de gegevens op kan halen voor de BTW aangifte.

Het team van Transportnett bestaat uit gedreven professionals. Samen werken we aan onze missie om ondernemers in het MKB met personeel zorgeloos te laten ondernemen en te laten doen waar ze echt goed in zijn en dagen wij elkaar uit om administratieve personeelsprocessen steeds verder te verbeteren en te vereenvoudigen. Ieder vanuit een eigen specialistisch vakgebied.

Kennismaken?

Wil je een vrijblijvende afspraak? Kies de juiste weg en maak kennis met de Transportnett mensen!
    Hulp nodig via WhatsApp?